Întâlnește un Sugar Daddy, o Sugar Baby, o Sugar Mama sau un Boy Toy pe SugarDaters®

Postare pe blog : 060606 29 2020 10:59

Sugar daddy, cum să fii atrăgător pentru sugar babies?

Sugar daddy, cum să fii atrăgător pentru sugar babies? Am pregătit pentru tine 5 sfaturi utile care te pot ajuta să formezi o primă impresie bună. Mai mult, atât online cât și offline, aplicându-le, îți pot asigura o rată de răspuns și de întâlnire mult […]

Articolul de blog Sugar daddy, cum să fii atrăgător pentru sugar babies? a fost publicat pentru prima dată în Sugardaters® Blog - RO.


Citiți mai mult

Postare pe blog : 060606 03 2020 13:03

Suntem 15 Sugar Babes și o să-ți spunem cum să faci asta

Suntem 15 Sugar Babes cu experiență vastă în lumea sugar datingului și o să-ți spunem cum să faci asta SugarBabes de pe SugarDaters au fost întrebate care este sfatul cel mai prețios pe care l-ar oferi unei alte Sugar Baby care vrea să experimenteze lumea […]

Articolul de blog Suntem 15 Sugar Babes și o să-ți spunem cum să faci asta a fost publicat pentru prima dată în Sugardaters® Blog - RO.


Citiți mai mult

Postare pe blog : 050505 31 2020 13:30

Eroarea la plată din SugarDaters a fost remediată

Dragi utilizatori ai SugarDaters,   Aceia dintre voi care recent ați dorit să plătiți pentru abonamentul Premium v-ați confruntat cu probleme în efectuarea plății. Aceasta s-a întâmplat din cauza unei probleme cu procesarea plăților. Dorim să vă informăm că eroarea a fost remediată și suntem […]

Articolul de blog Eroarea la plată din SugarDaters a fost remediată a fost publicat pentru prima dată în Sugardaters® Blog - RO.


Citiți mai mult

Postare pe blog : 040404 24 2020 11:42

Cum mergi la întâlniri în vreme de coroavirus?

Cum mergi la întâlniri când îți este literalmente interzis să ieși din casă? Pandemia Coronavirus a pus pe pauză chiar și viața amoroasă a celor singuri. Și dintr-un motiv absolut întemeiat, din moment ce experții în sănătate spun că întâlnirea, sexul și sărutul sunt un […]

Articolul de blog Cum mergi la întâlniri în vreme de coroavirus? a fost publicat pentru prima dată în Sugardaters® Blog - RO.


Citiți mai multDe ce SugarDaters®?

SAFE: Ne străduim să oferim utilizatorilor noștri un mediu online sigur, unde au posibilitatea de a întâlni persoane care abordează același stil de viață. Ca și utilizator, tu decizi câtă informație despre tine ești dispus să împărtășești. Noi verificăm manual fiecare fotografie și text de profil înainte de a fi încărcat pe platformă, însă încurajăm utilizatorii să reclame orice tip de conținut suspicios.

UNIQUE> Abordare unică a Sugar Datingului. Indiferent de ceea ce te aduce pe SugarDaters, te poți simți în siguranță pentru că toată lumea este aici din același motiv, cu același scop comun: de a te conecta cu persoane interesante, reale și autentice.

GENTLEMAN rating: Această caracteristică asigură autenticitatea și nivelul de încredere a membrilor noștri. Datorită acestei caracteristici, un utilizator își poate forma așteptări și păreri mai precise despre un alt utilizator.

ANONYMOUS: SugarDaters® prețuiește anonimitatea, ceea ce înseamnă că dacă alegi să îți ștergi contul, toate informațiile vor fi șterse definitiv. Noi nu păstrăm niciun fel de informație despre tine și nici nu vindem. Pentru a-ți proteja intimitatea, pe extrasul de cont nu va aparea niciodată numele site-ului. SugarDaters® nu va distribui și nu va vinde niciodată informațiile tale.

RELIABLE: Scopul nostru este să fim cea mai bună și de încredere platformă de dating pentru cei generoși, pentru cei tineri și pentru cei frumoși. SugarDaters® este o platformă serioasă de dating și este adresată în special celor care caută o relație în care să fie răsfățați- cum ar fi Sugar Daddies, Sugar Mamas, Sugar Babies și Boy Toys.

Ce este SugarDaters®?

SugarDaters® este o platformă care are scopul de a conecta persoanele cu același gusturi în materie de dating și care cred că relațiile sănătoase și prospere depind de conexiunea dintre oameni și de modul în care aceasta este alimentată. SugarDaters® a fost lansat pentru prima dată în Aarhus, Danemarca, în anul 2013. De atunci, a devenit liderul în Sugar Dating în Regiunea Scandinavă, apoi una dintre cele mai mari platforme de Sugar Dating din Europa și singura de acest gen din România.

Înscrierea și folosirea platformei este gratuită pentru Sugar Babies și Boy Toys, însă doar dacă încarcă cel puțin o fotografie și un text de profil. În cazul în care doresc un profil anonim, pot opta pentru abonamentul Premium.

SugarDaters®: Meriți să fii răsfățat/ă

Ce este un Sugar Daddy/Sugar Mama?

Un Sugar Daddy/ Sugar Mama, este o persoană matură, generoasă și de success, care deține controlul deplin asupra vieții și economiei sale. Un Sugar Daddy/ Sugar Mama, poate fi un mentor, o companie nemaipomenită sau un partener pentru o viață întreagă. Doar Sugar Daddies și Sugar Mamas care optează pentru abonamentul Premium pot comunica liber cu toate Sugar Babies/Boy Toys și le pot vizualiza toate fotografiile, inclusiv cele private daca li s-a acordat accesul.

Ce este o Sugar Baby/Boy Toy?

O SugarBaby/Boy Toy este o persoană sofisticată, elegantă, pozitivă și drama free, care asigură o companie plină de aventură și bună dispoziție pentru Sugar Daddy sau Sugar Mama. Această persoană este răsfățată în experiențe luxoase, cadouri, etc.
O Sugar Baby autentică sau un Boy Toy, are capacitatea de a se conecta cu un Sugar Daddy/Sugar Mama și la nivel emoțional.

Ce este Sugar Dating?

Sugar Dating-ul este tipul de relație sănătoasă și prosperă ce depinde de conexiunea dintre oameni și de modul în care este alimentată această conexiune. În acest tip de relație rolurile sunt foarte bine definite: un Sugar Daddy/ Sugar Mama sunt cei care răsfață în timp ce Sugar Babies și Boy Toys, sunt cei care sunt răsfățați.

Folosiți platforma SugarDaters® corespunzător

Ne dorim atât tu cât și ceilalți utilizatori să aveți o experiență cât mai plăcută pe SugarDaters®. De aceea, te rugăm să citești termenii și condițiile noastre înainte de a începe căutarea.

Dacă ai nevoie de ajutor, echipa de la Serviciu Clienți este mereu fericită să te asiste în orice problemă întâmpinată pe site-ul nostru. Trimite un e-mail la support@sugardaters.dk

Amintirile rămân cu noi pentru totdeauna, așadar este important să ieșim din rutina zilnică, să fim spontani, pentru a avea abilitatea de a le crea. La fel ca și tine, alte persoane singure, atașate de cineva, sau pur și simplu curioase sunt aici pentru a explora lumea sugar dating-ului.

Dacă esți în căutarea unei persoane care apreciază sincer relațiile, sau care este de părere că a oferi un cadou în cuplu reprezintă un gest romantic, sau poate că o noapte romantică este tot ceea ce are nevoie în acest moment al vieții sale, SugarDaters® este locul ideal de a găsi această tipologie de persoană.

Credem că baza unei relații fericite este mult mai mult decât atracția fizică. Este vorba despre respect, de a avea grijă de celălalt și de a lua în considerare limitele fiecăruia. Pentru a asigura o experiență cât mai plăcută pe platforma noastră de dating, verificăm manual toate profilele noi și le blocăm permanent pe cele false. Bine ai venit în comunitatea noastră, sugar daddy, sugar baby, sugar mama si boy toy.

Schimbă în Web standard